Markvårdsmaskiner Öst

Om Walker gräsklippare

Vi är en stolt återförsäljare av Walker gräsklippare i Mjölby, Östergötland! Walker Mowers tillverkar åkgräsklippare och grönytemaskiner för professionellt bruk som klipper, trimmar och håller grönytor vackra.

Gräsklippare Walker B18

Walker gräsklippare – till vem?

Kyrkor, kommuner, förvaltningar, golfbanor, campingar, fotbollsklubbar och privatpersoner, ja, alla som jobbar med att hålla stora grönytor och områden i trim är i behov av en gräsklippare från Walker!

En gräsklippare som är smidig att köra

Många som testar Walker gräsklippare slås av att den är så lätt att köra och att man har full kontroll och utsikt över grönområdet man klipper. Orsaken? Man har placerat förarstolen i mitten av maskinen nära marken, precis ovanför drivhjulen. Det här ger en otroligt låg tyngdpunkt med dessa fördelar:

✓Full utsikt, uppsikt och kontroll över klippytorna
✓En fantastisk balans, det märks speciellt vid släntkörning

Gräsklippare som ger ett professionellt klippresultat

Walkers åkgräsklippare är lätta att manövrera och styra och det är enkelt att växla mellan olika storlekar på klippaggregaten. En annan sak som gör att man spar in på många timmars arbete är att klippaggregatet är frontmonterat vilket gör att man kommer in och intill i de smalaste utrymmen och passager. Med enkelhet kan man klippa under staket, buskar och andra vanligtvis svåråtkomliga ställen som gör att man besparas massa extra arbete. Därtill är gräsklipparen utrustad med kraftfullt uppsamlingssystem som till och med klarar att ta upp vått gräs och löv. Allt detta bidrar till ett kliniskt klippresultat!

Ladda ner produktblad om Walker gräsklippare här!