Markvårdsmaskiner Öst

Företagsinformation

personalen2016
Vi på Markvårdsmaskiner Öst AB är otroligt stolta att kunna erbjuda marknadens bästa och mest effektiva produkter. Idag är vi totalleverantör för yttre och inre skötsel. Våra främsta kunder är kommuner, fastighetsbolag, entreprenörer, kyrkor, statliga verk och lantbruk.

Vi är idag 5 anställda fördelat på försäljning, service/reservdelar och ekonomi. Givetvis har vi servicebilar för snabb hjälp vid eventuella stillestånd.

Företaget drivs av Emil Andersson som tidigare varit i maskinbranschen som montör. Men det var som entreprenör maskinintresset startade på allvar. Jag började 2005 i liten skala, men växte relativt fort och skaffade egna lokaler 2013. Målet är att ta ytterligare ett kliv inom en snar framtid. Med de produkter vi har i vårt sortiment ser vi ljust på framtiden.

Vi har vårt säte i Mjölby men jobbar i hela Östergötland, Örebro län samt delar av Södermanland. Mjölby ligger geografiskt rätt med bra vägnät.

Markvårdsmaskiner Öst AB finns på Kungsvägen 13, Mjölby. Vi är återförsäljare av Belos/ Kärcher, Lundberg, Walker, Club Car, Goupil, Polaris, K- Vagnen. Redskap från Stensballe, P-Olsson, Norje, Fjärås m. fl.

 Karcher Club-car Karcher-belos Fjaras Walker Polssons Polaris Pellenc Norje  Kranman K-vagnen GMRLundberg-2Goupil-2