Markvårdsmaskiner Öst

Företagsinformation

Vi på Markvårdsmaskiner Öst AB är otroligt stolta att kunna erbjuda marknadens bästa och mest effektiva produkter. Vi är totalleverantörer av produkter för yttre och inre skötsel. Våra främsta kunder är kommuner, fastighetsbolag, entreprenörer, kyrkor, statliga verk och lantbruk.

Vi är idag 5 anställda fördelat på försäljning, service/reservdelar och ekonomi. Vi har servicebilar för snabb hjälp vid eventuella stillestånd.

Företaget drivs av Emil Andersson som tidigare varit i maskinbranschen som montör. Men det var som entreprenör maskinintresset startade på allvar. Jag började 2005 i liten skala, men växte relativt fort och skaffade egna lokaler 2013.

Målet är att ta ytterligare ett kliv inom en snar framtid. Med de produkter vi har i vårt sortiment ser vi ljust på framtiden.

Vi har vårt säte i Mjölby på Kungsvägen 13 men jobbar i hela Östergötland, Örebro län samt delar av Södermanland. Mjölby ligger geografiskt rätt med bra vägnät.

Vi är återförsäljare av Belos/ Kärcher, Lundberg, Ventrac, Walker, Club Car, Goupil, Polaris, K- Vagnen, Stensballe, P-Olsson, ASH Sweden, Norje, Fjärås m. fl.