Markvårdsmaskiner Öst

Gräsklippare

Vi säljer proffsiga och högkvalitativa grönytemaskiner från två av branschens ledande och mest respekterade tillverkare, Walker och Ventrac.

Vi vänder oss till kyrkogårdar, bostadsföreningar, campingplatser, kommuner, fotbollsklubbar, golfbanor och privatpersoner. Med andra ord till alla som tycker det är viktigt att ha en vacker och representativ grönyta.

Våra gräsklippare är enkla att rengöra, serva och underhålla vilket ger en lång livslängd. Lätta att styra och manövrera. Utrustade med kraftfulla uppsamlingssystem som till och med  klarar att ta upp vått gräs och löv. Enkla att växla mellan storlekar på klippaggregat. Ger ett kliniskt klippresultat!

Professionella gräsklippare för grönytor

Våra gräsklippare har kompakt storlek men kan rustas med olika bredd på klippaggregaten. Det gör att man kan klippa gräset snyggt på stora grönytor men även på de mest svåråtkomliga ställena. Gräsklipparen kan även utnyttjas till andra arbeten än enbart gräsklippning. För att ta vara på dess kapacitet året om är den försedd med redskapsfästen och kan rustas med gräsmatteluftare, kantskärare, spruta, sopaggregat, snöslunga, blås, snöblad och skopa.