Markvårdsmaskiner Öst

Stads&Park – AS Motor

Här hittar du produkter från Pellenc och As Motor, allt från gräsklippare och maskiner för ogräsborttagning till häcksax, sekatör, trimmer och batterier.

Klicka på länkarna under produkttexterna för mer och djupare information och om respektive produkt!

Nedan hittar du ett urval av produkter från AS Motor

För ännu mer och djupare information kan du besöka – Stads&Park

Ultra litium batteri (ulib) 10 år av teknisk expertis

Pellencs bredd när det gäller Ultra Litium batterier gör dem till det perfekta valet inom den professionella grönyteskötseln. Ultra litium batterierna gör det möjligt för användaren att arbeta en heldag utan att behöva ladda.

Pellenc är företaget som ligger bakom utvecklingen av batteridrivna proffsmaskiner inom grönyteskötseln.Med 10 års erfarenhet är man ledande inom batteritekniken för professionella grönytemaskiner.

Nytt från och med 2017 är att man har marknadens enda IP54 klassade batteri.

Mer informationom Ultra litium batteri (ulib) hittar du här!

AS 940 SHERPA 4WD RC – Marknadens första åkbara klippare med fjärrkontroll.

I mer än 50 år har AS-motor tagit till sig av nya tekniker för att förbättra sina maskiner. Man är stolta att kunna presentera sitt flaggskepp Sherpa 940 med radiostyrning.

Välj mellan att köra manuellt eller att använda radiostyrningen. Sherpa 940 4WD RC klarar effektiv, säkert och bekvämt att klippa sly och gräs i slutningar och svårtillgänglig terräng.

Åkbar och radiostyrd / Flytande klippdäck / Diff spärr /Ergonomisk förarmiljö / 4-hjulsdrift

Mer information om AS 940 SHERPA 4WD RC hittar du här!

AS 53 2T 4 WD – 4-hjulsdriven höggräsklippare.

Denna unika klipparen för högt gräs klara de ytor och lutningar där andra konkurrenter har svårt. Extremt lätthanterlig maskin med exemplariskt grepp och en motor som klarar lutningar och slänter.

Maskinen har gummibussningar i styret för minskade vibrationer, ett klippdäck som är justerbart i höjd på båda axlarna. En friktions koppling motverkar överbelastning av både drift och knivar.

4-hjulsdrift /  Välbalanserad / Variomatic / Justerbar klipphöjd

Mer information om AS 53 2T 4 WD hittar du här!

AS 50 WEEDHEX – Effektiv ogräsborttagning

AS 50 Weedhex är en maskin för ogräsborttagning på plattläggningar, längs fasader och trottoarkanter. Med sin ”lucka” på ena sidan kommer du nära kanter och trottoarer för bästa resultat.

Maskinen har en variabel drift där du anpassar farten efter arbetsuppgiften. Med ett enkelt vrid på reglaget ställer du in trycket på borsten mot arbetsytan. Med uppsamlingskärlet monterat behöver du inte städa efter dig.

Passar i stadsmiljö / Perfekt för trottoarkanter / Uppsamling / Anpassningsbar hastighet

Mer information om AS 50 WEEDHEX hittar du här!

AS 30 WEEDHEX 160 – Smidig och lätt ogräsborste

AS 30 är en smidig och lättanvänd ogräsborste för ytor där de större maskinerna inte kommer till. Passar bra runt fastigheter, trottoarkanter, fasadväggar och trånga passager.

Med en reducerad hastighet på borsten samt ett stänkskydd minimerar du risken för stenskott och nedsmutsning. Hjulen är individuellt ställbara för optimal vinkel på borsten.

Lätt och smidig / Låg ljudnivå / Borste i nedbrytningsbar plast (tillbehör) / Dubbla stänkskydd

Mer information om AS 30 WEEDHEX 160 hittar du här!